Bejelentkezés
Jelenleg 2 látogató böngészi az oldalt. Regisztráció
4417157.bin

A Volkswagen Csoport piacvezető az európai nagybani eladások területén

A Volkswagen Csoport az Európai Unió öt legnagyobb piacain – Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Spanyolország és Olaszország – összesítve vezető pozíciót ért el a nagybani eladások területén. wolfsburgi vállalatcsoport személyautó márkái – a Volkswagen, az Audi, a Skoda és a SEAT – modelljeiből a Dataforce adatai szerint 2011 első féléve során összesen 320.079 darabot (az előző évben 280.932) értékesítettek nagybani vásárlói számára, ami 13,9 százalékos bővülést képvisel. A személyautó márkák rangsorában 24,1 százalékos növekedéssel és 31.008 e területen forgalomba helyezett járművel különösen sikeresnek bizonyult a Skoda, illetve a 21,7 százalékos bővülés és az első félév során 22.950 eladott autó jelezte SEAT eredményességét. Az Audi a legjobb prémium márkaként 4,4 százalékkal, összesen 95.730 darabra bővítette ilyen jellegű értékesítését, a Volkswagen pedig 17,2 százalékos növekedéssel és 170.391 a flottapiacon forgalomba helyezett autójával továbbra is messze a legsikeresebb márka az Európai Unió öt legnagyobb piacán.

„A Volkswagen Csoport tehát tovább erősítette Európa élén elfoglalt pozícióját. Az európai flottaértékesítési piac fejlődését összességében feltétlenül pozitívan értékeljük, ám továbbra is óvatosak maradunk“ –  emelte ki Martin Jahn, a Volkswagen Group Fleet International vezetője.

Volkswagen AG – Volkswagen Group Fleet International
A Volkswagen Csoport a nagybani értékesítés és a flottamenedzsment területein is termékek és szolgáltatások egyedülálló kínálatával áll vásárlói rendelkezésre. A járművek piacán a Volkswagen, az Audi, a  Skoda, a SEAT és a Volkswagen Haszonjárművek márkák révén a kisautóktól a felső-kategóriájú limuzinokon át, egészen a kisáruszállítókig minden kategória jelen van a kínálatban, míg a Volkswagen Leasing  palettáján a flottavásárlók számára optimális különféle pénzügyi finanszírozási konstrukció megtalálható: biztosítások, Full Service Leasing, vagy akár teljes járműpark-menedzsment.

Mondd el véleményed!