Bejelentkezés
Jelenleg 2 látogató böngészi az oldalt. Regisztráció

Az első és egyetlen új VW Polo GTI Magyarországon tőlünk

Rövid történet

Ahogy Mordorban gyűrűből, úgy tűnik Magyarországon az új Volkswagen Polo GTI típusából is csak egy létezik. Korábban már írtunk róla, hogy még a hivatalos forgalmazó is bejelentette, nem fogják forgalmazni az új Polo GTI típusát. Nekünk viszont tetszett a típus, és úgy döntöttünk, megcsináljuk. Az új VW Polo szinte még meg sem kezdte pályafutását, máris lebetegedett, de a sürgősségi ellátásnak köszönhetően, teljesen újjászületett és jobb formában van, mint valaha.

A VW nem is olyan kicsi típusa teljes gyári, GTI optikai tuningot kapott, így teljesen megegyezik a Volkswagen gyári GTI típusával. Az FK Gewinde futómű még jobban kiemeli, hogy nem egy a sokból, hanem a prémium kategóriába tartozik. Egyedül a Comfortline felszereltség és a motor árulja el, hogy nem egy vadállat rejtőzik a szoknya alatt. Az új VW Polo GTI tavaly az év autója lett, nem véletlenül. Az 1390 ccm űrtartalmú motor 63kW teljesítménye és 7 sebességes DSG váltója nemcsak a kényelmes közlekedést, de a fogyasztás és a fenntartási költségek alacsonyan tartását is biztosítja.

Az új VW Polo nemcsak kinézete és kényelme miatt kapta meg a 2010-es év autója címet, hanem az EURO NCAP tesztjén elért, maximális 5 csillagos pontszáma miatt is. Reméljük tőletek is hasonló minősítést kapunk az autóra, sokat dolgoztunk rajta, hogy nemcsak mi, hanem új tulajdonosa is büszke legyen rá.