Bejelentkezés
Jelenleg 2 látogató böngészi az oldalt. Regisztráció
Weboldal készítés és optimalizálás az emotions online ügynökségtől

Weboldal készítés és optimalizálás az emotions online ügynökségtől

0 Ft

Amikor évekkel ezelőtt elkezdtünk dolgozni még nem igen voltak weboldalak, de ahogy az autók fejlődtek, úgy az internetes technológiák is utat törtek maguknak. Az első között volt weboldalunk, de az évek alatt senki nem törődött vele, és csak toldoztuk-foltoztuk. Mindig is láttam fantáziát az internetes célközönségben, de a weboldal fejlesztőkkel nem tudtam szót érteni. Bacsó Attila, az emotions online ügynökség egyik tulajdonosa is nálam szervizelte évek óta autóját és egyik nap megkérdezte tőlem, hogy nem szeretnék-e egy új honlapot.

Ekkor pont azon a határon voltam, hogy leszedem az összes weboldalt (csekezoli.hu, stb.), mert az addig megbízott webfejlesztők egyikével sem voltam megelégedve. Folyamatosan telefonálni kellett rájuk, ígérgetés és várakozás volt, és semmi eredmény. Gondoltam adok egy utolsó esélyt a weboldalamnak és kértem egy árajánlatot tőlük. Attila elmagyarázta, hogy a WordPress rendszer egy nagyon hatékony tartalomkezelő, amellyel akár én is (aki egyáltalán nem ért a számítógépekhez) könnyedén tudom frissíteni a weboldalam tartalmát.

Az előbbiek miatt érthetően bizalmatlan voltam, de hamarosan pozitívan csalódtam. Az emotions alig 2 hét alatt elkészült új weboldalammal, az r-lineclub.hu-val. Alig hittem a szememnek, lenyűgözött gyorsaságuk és profizmusuk. Az évek alatt összegyűlt referencia anyagaimat az autókról és a találkozókról is feltette, rendszerezte, áttekinthetővé és egységes méretűvé tette. Még az olyan apróságokra is gondoltak, mint a minden autóm fotóján elhelyezett egységes vízjel, a fotógalériára pedig látványos effekteket programoztak.

A webdesign tervezésekor minden kívánságomat, változtatásomat rövid határidőn belül kijavította, megcsinálta, de sokszor tanácsot is adott mit fejlesszek és mit ne csináljak. Úgy éreztem végre valaki egy nyelvet beszél velem, könnyen el tudja magyarázni az internetes technológiákat és azok fontosságát. Jó volt látni, hogy az emotions nagy súlyt fektet az egységes weboldal arculat megtartására is. A főoldalon nincsenek idegesítő és mindenféle színű bannerek, ezt külön menüpont alá tettük.

Attila a kész weboldal átadása után személyesen jött el, és megmutatta kollégámnak hogyan kell használni a WordPress kezelői felületét, hogyan kell tartalmat feltenni, kategorizálni, címkézni, sőt még a galériák sorba rendezését és legapróbb beállításait is bemutatta.

Az emotions online ügynökség a rugalmas és profi hozzáállás mellett a tartalom feltöltésében és a honlap optimalizálásában is segít, sok olyan kulcsszóra (pl az új Passat) vagyunk előkelő helyen, amire előtte nem volt példa. A folyamatos tartalom feltöltés és honlap optimalizálásnak köszönhetően sok új ügyfelet szereztünk.

A weboldalt azóta is folyamatosan karbantartják, szinte minden kérésemet 1-2 napon belül elkészítik, így bátran ajánlhatom annak, aki egy megbízható és szakmailag is profi online partnert szeretne maga mellett tudni.

Cseke Zoltán

ügyvezető

Mondd el véleményed!